Europa League

Βεργέτης: «Ό,τι και να πούμε είναι λίγο»

Εξαντλημένος απ’ τη… χαρά εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης αμέσως μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της Μακάμπι. «Το πιο σημαντικό, ότι δεν σκόραραν» τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την παρουσία των παικτών του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του ματς με τη Μακάμπι.

Ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που ανέκτησε η ομάδα του, χωρίς όμως να κρύψει την προσοχή που χρειάζεται ο επαναληπτικός, που θα γίνει στην Κύπρο.

Αναλυτικά:
Για την προσπάθεια των παικτών του Αστέρα: «Πώς να μην εκθειάσουμε αυτή την προσπάθεια; Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται πολύ προσοχή. Θα πάμε εκεί να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για το πλεονέκτημα που απέκτησε ο Αστέρας: «Υπάρχει ένα αβαντάζ. Από κει και πέρα όμως, είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, όπως ξέρουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε την αμυντική συνοχή. Αν σπάσουμε τη συνοχή μας, θα έχουμε πρόβλημα. Από κει και πέρα θα κυνηγήσουμε το εκτός έδρας γκολ, που θα τους φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση».

Για το αν θεωρεί το σκορ δίκαιο: «Θεωρώ ότι αποδίδει δικαιοσύνη. Αυτοί είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος. Μπορούσαμε όμως κι εμείς να σκοράρουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σκόραραν. Αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε νίκη με 2-0 ή 3-1, σίγουρα θα επέλεγα το 2-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x