Betmasters

ΒΕΤ: Kόντρα στα φαβορί Γιάνκις και Ντόντζερς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο sport-fm.gr πέντε παιχνίδια αμερικάνικου μπέιζμπολ (MLB), όπου στα τρία εξ αυτών ελλοχεύει η έκπληξη.

Νιου Γιορκ Γιάνκις - Τορόντο Μπλου Τζέις: Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί το 1,45 της Νέας Υόρκης. Οι Μπλου Τζέις είναι 4,5 νίκες μπροστά στην American East. Η απόδοση των Γιάνκις οφείλεται στην παρουσία του απίθανου rookie πίτσερ Μασαχίρο Τανάκα (φώτο, 10-1, ERA 2,02) ο οποίος είναι συγκλονιστικός όσο και η στατιστική του. Ο Νεοϋορκέζος Μάρκους Στρότμαν αρχίζει για τους Καναδούς. Σε ηλικία 23 ετών έχει 3-1 απολογισμό και ERA 5,18. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ιάπωνα, αλλά το 1,45 δεν εξαρτάται μόνο από τον Ασιάτη. Όσο το Τορόντο σκοράρει καλά, σε τιμές όπως το 2,35 θα το εμπιστευόμαστε τυφλά.

Ουάσινγκτον Νάσιοναλς - Χιούστον Άστρος: Το Χιούστον φέτος δεν είναι σάκος του μποξ και με τον Ντάλας Κιούτσελ (8-3, ERA 2,38) στο λόφο είναι το στοίχημα που θα διαλέξω. Ο Ρόαρκ (5-4, ERA 2,92) δεν είναι κακός, όμως όχι για 1,65. Τρεις νίκες παραπάνω, περίπου, έχει η Ουάσινγκτον από τους Άστρος (οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άλλες division). Ο Χοσέ Αλτούβε, ένας από τους καλύτερους batter φέτος στην MLB, θα επιστρέψει στο αρχικό line up των Τεξανών. Επομένως υπάρχουν παράμετροι που δικαιολογούν το 1,95 του "διπλού". Ο Αλτούβε έχει 90 hits φέτος και δίνει ευκαιρίες σκοραρίσματος στο Χιούστον στην εξέλιξη των αγώνων.

Πίτσμπουργκ Πάιρετς - Σινσινάτι Ρεντς: Τζόνι Κουέτο (6-5, ERA 1,85) και απόδοση στο 1,70 είναι επιλογή αρκετά ασφαλής, με γνώμονα τους πόντους που μπορεί να δώσει ο Δομινικανός στο Πίτσμπουργκ. Αν, δηλαδή, το παθητικό του γράψει μέχρι δύο, ακόμη και οι μέτριοι επιθετικά Ρεντς θα το πάρουν το παιχνίδι. Πρόκειται για περίεργο ζευγάρι και ο Μπράντον Κάμπτον (2-2, ERA 6,06) δεν είναι τόσο κακός πίτσερ όσο φαίνεται από το ERA του. Ο Άντριου ΜακΚάτσεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι έχει εννέα σερί multi-hit games, κάτι που συμβαίνει, μόλις, για πέμπτη φορά σε batter των "πειρατών" στη franchise ιστορία τους. Τα 109 strikeouts του Κουέτο δείχνουν έναν πίτσερ που αν είχε λίγο υποστήριξη από την επίθεση του Σινσινάτι μπορεί και να ήταν άχαστος! "Διπλό".

Όκλαντ Αθλέτικς - Τέξας Ρέιντζερς: Στις επτά νίκες η διαφορά των δύο ομάδων στην American West, με το Όκλαντ να εναποθέτει τις ελπίδες του για επιστροφή στις νίκες, μετά από μία ήττα, στον Τόμι Μιλόνε (4-3, ERA 3,47) που είναι εδώ και ενάμιση μήνα με wins και no decision games. Ο Γιου Ντάρβις (7-2, ERA 2,11) στην πλειοψηφία των εδρών της φετινής MLB θα δινόταν γύρω στο 1,50. Επομένως λόγω A's τον βρίσκουμε στο 1,80 και αυτόματα τον ποντάρουμε. Ο 28χρονος Ιάπωνας πίτσερ έχει, απλώς, κακή παράδοση απέναντι στο Όκλαντ κι αυτό συνιστά ένα χάντικαπ για την επιλογή του "διπλού". Είναι στο 0-7 απολογισμό με ERA 5,32 στις τελευταίες οκτώ ενάρξεις και λογικό είναι, ψυχολογικά, αυτό ν΄ αποτελεί μείον του αλλά και έξτρα κίνητρο.

Λος Άντζελες Ντόντζερς - Κολοράντο Ρόκις: Βασικός πίτσερ για το L. A. αρχίζει ο Ζακ Γκρίνκε (8-3, ERA 2,65) που έχει μία, μόλις, νίκη στις τελευταίες πέντε ενάρξεις του. Ο βραχύσωμος αμυντικός σαφέστατα είναι κορυφαίος, όμως η κατάσταση φόρμας του δεν είναι η καλύτερη. Αυτόματα το 1,40 το οποίο τον συνοδεύει είναι λίγο. Απέναντί του αρχίζει, για τους Ρόκις, ο Τζούλις Τσέισιν (1-4, ERA 4,53). O 26χρονος από τη Βενεζουέλα προέρχεται από απίθανο παιχνίδι και την πρώτη του νίκη στη σεζόν: στο 10-3 επί της Ατλάντα, αγωνίστηκε επτά innings, δεν έδωσε run παρά μόνο δύο hits. Το Κολοράντο είναι από τις ομάδες που runs βρίσκουν. Αν μπορέσει ο Τσέισιν και κρατήσει ψυχολογία από την τελευταία του μεγάλη εμφάνιση, η "βόμβα" της ημέρας μπορεί να βγει στην Πόλη των Αγγέλων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

602. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΓΙΑΝΚΙΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ: 2 (2,35)
603. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣ: 2 (1,95)
604. ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ: 2 (1,70)
613. ΟΚΛΑΝΤ ΑΘΛΕΤΙΚΣ – ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: 2 (1,80)
614. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΝΤΟΝΤΖΕΡΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΡΟΚΙΣ: 2 (2,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x