Bet Προφέσορας

Βρίσκουν… δίχτυα Μοράτα και Σανάμπρια

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν πολύ δύσκολο έργο σε Λονδίνο και Σεβίλλη κόντρα σε Τσέλσι και Μπέτις αντίστοιχα.

Οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θα παίξουν τα… ρέστα τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να αυξήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπέτις, η οποία στο γήπεδό της παίζει κυριαρχικά, αλλά υπάρχουν παιχνίδια κατά τη φετινή σεζόν που ζορίζεται αρκετά στο να βρει δίχτυα, ενώ φτιάχνει πολλές φάσεις.

Ο προπονητής των «βερδιμπλάνκος» αναμένεται να επιχειρήσει ροτέισον και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται αναπληρωματικοί στο πρωτάθλημα, όπως ο φορ Σανάμπρια.

Ο 22χρονος στράικερ παίρνει ευκαιρίες στο Europa League και μέχρι στιγμής τις εκμεταλλεύεται, αφού έχει σκοράρει στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του. Θα τον εμπιστευτούμε και αυτή τη φορά, αλλά τώρα ως πρώτο σκόρερ του αγώνα, ενδεχόμενο που πληρώνει 5.50 στο www.pamestoixima.gr

Στο ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, η επιλογή μας αφορά το να σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο φορ των Λονδρέζων, Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν αυτός που είχε κάνει την ειδοποιό διαφορά και είχε χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη στην εντός έδρας συνάντηση με τη Βίντι (4/10), ενώ τώρα αναμένεται να κουβαλήσει μεγαλύτερο φορτίο στη «γραμμή κρούσης» λόγω και της απουσίας του Αζάρ.

Επιπροσθέτως, ο 26χρονος θα ψάξει εναγωνίως το γκολ για να «ξεμπλοκάρει» λίγο και να ανακτήσει ψυχολογία ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έρχονται για την ομάδα του.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Μπέτις – Ολυμπιακός Σανάμπρια να πετύχει το 1ο γκολ 5.50

Τσέλσι – ΠΑΟΚ Μοράτα να πετύχει το 1ο γκολ 5.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x