Bet Προφέσορας

Εδώ Παππάς, εκεί… Παπανικολάου

Νίκος Παππάς και Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού με Χίμκι και Μπουντούτσνοστ αντίστοιχα.

Συμπληρώνεται το πρώτο 1/3 της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με τη 10η αγωνιστική να περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικά ματς για τις ελληνικές ομάδες, ιδίως για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος φιλοξενείται από τη Χίμκι στη Μόσχα.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 5-4, ωστόσο αυτό το ρεκόρ δεν τους έχει αφήσει ευχαριστημένους βάσει προγράμματος, ενώ εκτός έδρας παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων. Από ‘κει και πέρα, αυτός που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες είναι ο Νίκος Παππάς.

Ο 28χρονος γκαρντ διασώθηκε (μαζί με τον Λάνγκφορντ) από το «ναυάγιο» των πρωταθλητών Ελλάδας στη Βιτόρια, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό για την Basket League.

Στο συναπάντημα με τη Χίμκι η ομάδα του και ο Τσάβι Πασκουάλ έχουν… ανάγκη τον καλό Παππά, που σημειώνει 7,4 πόντους/μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα. Θεωρούμε πως σε αυτό το ματς θα ξεπεράσει το μέσο όρο του, γι’ αυτό και τον εμπιστευόμαστε στο over 7,5 πόντοι, που πληρώνει 1.96 στο www.pamestoixima.gr.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, Μπουντούτσνοστ, και έχει την ευκαιρία για μια άνετη νίκη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ περιμένει πολλά από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην προ δεκαπενθημέρου συνάντηση με τη Φενέρ (18 πόντοι με 6/8 εντός παιδιάς), ενώ απέδωσε και πολύ καλά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα (10 πόντοι με 4/4 εντός παιδιάς).

Ο μέσος όρος του 28χρονου φόργουορντ στη φετινή Ευρωλίγκα είναι 6,3 πόντοι/ματς, με τον «Παπ» να αναμένεται να τον ξεπεράσει αφού αντιμετωπίζει μια «μαλθακή» αμυντικά ομάδα, που δέχεται κατά μέσο όρο 80 πόντους/αγώνα. Κάπως έτσι στηρίζουμε το over 6,5 πόντων του Παπανικολάου
στη σύγκρουση με την Μπουντούτσνοστ, που πληρώνει 1.93 στο www.pamestoixima.gr.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Χίμκι – Παναθηναϊκός Νίκος Παππάς over 7,5 πόντοι 1.96

Ολυμπιακός – Μπουντούτσνοστ Κώστας Παπανικολάου over 6,5 πόντοι 1.93

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x