Bet Προφέσορας

Με τον οίστρο του Ινσίνιε και του Αντρέ Σίλβα

Η αναμέτρηση Ιταλία-Πορτογαλία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Nations League.

Η αναμέτρηση Ιταλία-Πορτογαλία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Nations League.

Ιταλία και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν «τελικό» για την 1η θέση του 3ου ομίλου της Α’ κατηγορίας του Nations League. Οι «ατζούρι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αφού θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρωτιά. Από την άλλη, οι Ίβηρες παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία για την 1η θέση καθώς την Τρίτη υποδέχονται την Πολωνία.

Η επιλογή σημείου μοιάζει δύσκολη, ωστόσο υπάρχει ένα «ειδικό» που πληρώνει πολύ καλά. Αυτό είναι να σκοράρουν στο εν λόγω ματς τόσο ο Λορέντζο Ινσίνιε, όσο και ο Αντρέ Σίλβα. Ο βραχύσωμος εξτρέμ της Νάπολι είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Μαντσίνι, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός πως σκόραρε στα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια των «παρτενοπέι».

Στην αντίπερα όχθη, ο 23χρονος φορ της Σεβίλλης έμεινε άσφαιρος στα 4 πιο πρόσφατα ματς των «νερβιονένσες», όμως κουβαλά στις πλάτες του την εθνική Πορτογαλίας τώρα που απουσιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, σκόραρε και στους δύο προηγούμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο Nations League.

Συμπερασματικά, βρίσκουμε πολύ πιθανό να σκοράρουν ο Ινσίνιε και ο Αντρέ Σίλβα στην αναμέτρηση Ιταλία-Πορτογαλία, ενδεχόμενο που πληρώνει (15.00) στο pamestoixima.gr.

Η επιλογή μου:
Ινσίνιε και Αντρέ Σίλβα να σκοράρουν και οι δύo (15.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x