Bet Προφέσορας

Οι υψηλές πτήσεις των «πετεινών»

Η Τότεναμ διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και με τη… φόρα που έχει αποκτήσει, αναμένεται να «καθαρίσει» και τη Γουλβς.

Η δράση στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν σταματάει και εμείς ακολουθούμε το ρυθμό τους. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και έρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος δείχνοντας ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Τώρα φιλοξενεί τη Γουλβς, η οποία έρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και γενικότερα εκτός έδρας δεν πείθει.

Οι «πετεινοί» θα συνεχίσουν λογικά τις υψηλές πτήσεις, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1.48 στο pamestoixima.gr.

Στη Serie A, η Ίντερ έρχεται από νίκη ψυχολογίας επί της Νάπολι με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις. Τώρα φιλοξενείται από την Έμπολι, που μετράει 3 διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχθηκε 10 γκολ συνολικά! Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για τους «νερατζούρι» να κλείσουν με θετικό τρόπο το 2018 και να πανηγυρίσουν το πρώτο διπλό τους έπειτα από δύο μήνες. Σε απόδοση 1.48 στο pamestoixima.gr το διπλό.

Ένα ακόμα αξιόλογο φαβορί από την Α’ Ιταλίας είναι η Ρόμα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάρμα. Οι «τζιαλορόσι» έπιασαν καλή απόδοση κόντρα στη Σασσουόλο και τώρα θέλουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους από τις 6 Οκτωβρίου. Από την άλλη, η Πάρμα είναι μαχητική, αλλά στερείται ποιότητας. Το 1.67 του διπλού στο pamestoixima.gr είναι από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x