Bet Προφέσορας

Σκοράρουν τα «βαριά πυροβολικά»

Το σπουδαίο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ λάμπει στο σημερινό πρόγραμμα και εμείς στρεφόμαστε στους σκόρερ.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ παίζουν έναν «τελικό» στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου και η λογική λέει ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Άλλωστε, πρόκειται για τις δύο πιο ποιοτικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με ένα καλοπληρωμένο «ειδικό» στο συγκεκριμένο ματς. Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να σκοράρουν τόσο ο Αγουέρο, όσο και ο Σαλάχ, προσφέρεται σε απόδοση 5.00 στο pamestoixima.gr.

Ο Αργεντινός στράικερ των «πολιτών» βρήκε και πάλι δίχτυα στο πρωτάθλημα μετά από 1,5 περίπου μήνα και θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του. Από την άλλη, ο Αιγύπτιος εξτρέμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έρχεται από 3 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος που σκόραρε.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει η καλή απόδοση του διπλού της Ρεάλ Μαδρίτης στο «σπίτι» της Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Σολάρι έρχεται από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ανέκτησε ψυχολογία, ενώ από την άλλη το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, παρά την αλλαγή προπονητή. Στο pamestoixima.gr το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x