Bet Προφέσορας

Τελικός με τα… όλα του!

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς συγκρούονται στο «Μπερναμπέου» με έπαθλο το τρόπαιο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μετά από αναβολές και ουκ ολίγες… διεργασίες, ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

Από ‘κει και πέρα, οι δύο μισητοί αντίπαλοι αναμένεται να μας προσφέρουν έναν τελικό με τα… όλα του. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς έληξε με σκορ 2-2, ενώ εκεί φανερώθηκε η αποτελεσματικότητα και των δύο.

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και τώρα. Δηλαδή, να βρουν φάσεις και γκολ αμφότερες. Ούτως ή άλλως και οι δύο είναι… αναγκασμένες να παίξουν για τη νίκη καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση.

Κατά τα λοιπά, η λογική λέει πως θα… πέσουν κορμιά εντός αγωνιστικού χώρου και θα έχουμε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και διαμαρτυρίες. Άρα φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο για κόκκινες κάρτες εκατέρωθεν.

Κλείνοντας, ο συνδυασμός του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όπως και να δεχθούν κόκκινες κάρτες τόσο η Ρίβερ Πλέιτ, όσο και η Μπόκα Τζούνιορς, πληρώνει 17.00 στο pamestoixima.gr και αποτελεί την επιλογή μας από τον δεύτερο τελικό του Λιμπερταδόρες.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ

Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς ?Να σκοράρουν και οι δύο και να δεχθούν κόκκινη κάρτα και οι δύο ?17.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x