Bet Προφέσορας

Ώρα να πάρει… μπρος ο Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο ενόψει του αγώνα με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο ενόψει του αγώνα με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ.

Με αρνητικό πρόσημο πλέον στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά από τις 3 συνεχόμενες ήττες, κάτι που σημαίνει πως το σημερινό συναπάντημα με την Νταρουσάφακα είναι must win, που λένε και στις Η.Π.Α.

Οι «πράσινοι» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι φανερό διά γυμνού οφθαλμού, ενώ πληρώνουν τις αστάθειες στην απόδοση των ψηλών της ομάδας, όπως είναι ο Λάσμε και ο Γκιστ.

Ο δεύτερος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στο ματς με τους Τούρκους καθώς «ματσάρει» καλά με τους αντίπαλους ψηλούς. Επίσης, ο 32χρονος Αμερικανός ψάχνει επειγόντως ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρει μπρος.

Στη φετινή Ευρωλίγκα ο Γκιστ πετυχαίνει 7,7 πόντους/μέσο όρο και προσμένουμε από εκείνον να κινηθεί πάνω από αυτά τα νούμερα.

Το να σημειώσει από 8 πόντους και πάνω ο φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού» προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στο pamestoixima.gr.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα Τζέιμς Γκιστ over 7,5 πόντοι 1.85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x