Επικαιρότητα

«Βετεράνοι» αναρχικοί μεταξύ των συλληφθέντων για την κατάληψη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Δύο «βετεράνοι» αναρχικοί από το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη συγκαταλέγονται μεταξύ των συλληφθέντων για την κατάληψη των γραφείων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Δύο «βετεράνοι» αναρχικοί από το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη συγκαταλέγονται μεταξύ των συλληφθέντων για την κατάληψη -το πρωί της Δευτέρας- των γραφείων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για τον Γ. Α. 54 ετών και την Α.Χ. 50 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται όπως και οι υπόλοιποι 20 συλληφθέντες για διατάραξη οικιακής ειρήνης αλλά και απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα. Ο 54χρονος είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Μαζιώτη στη δίκη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα ενώ στο παρελθόν είχε προκύψει ότι ήταν ιδιοκτήτης του γκρι Huyndai που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, το διάστημα πριν τη σύλληψή τους.

Στο περιβάλλον Μαζιώτη τοποθετείται και η 50χρονη συλληφθείσα , η οποία κατά το παρελθόν τουλάχιστον φέρεται να διατηρούσε στενούς δεσμούς με το αναρχικό κίνημα στην Ιταλία.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x