Ελλάδα

Βετούλας: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον Άρη, ωστόσο ο Νίκος Βετούλας επισήμανε το… κλειδί της επιτυχίας. «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας», τόνισε. Τι είπε ο Τάσος Αντωνάκης.

Χωρίς τον Γάϊο Σκορδίλη, ο Απόλλωνας Πατρών θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί ενάντια στον Άρη, με τον Νίκο Βετούλα να επισημαίνει πως η ομάδα του θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό της.

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ο Άρης φέτος είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και σκληρή, με αμυντικό προσανατολισμό και με στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Παρά την απώλεια του Γάϊου Σκορδίλη, που είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς πρόκειται για έναν παίκτη “κλειδί”, τα καθοριστικά στοιχεία θα είναι η συγκέντρωση και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας της Πάτρας.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Αντωνάκης αναφέρθηκε κι αυτός στην εν λόγω αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δουλέψει σκληρά μεσοβδόμαδα και θα διεκδικήσουν τη νίκη.

«Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Άρη. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και μακάρι να έλθει το “διπλό”. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα “κλειδιά” στην αναμέτρηση θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που κάναμε στην προπόνηση», ήταν τα λόγια του 22χρονου σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x