Ελλάδα

Βετούλας: «Πιστοί στο πλάνο μας»

Για να έχει τύχη ο Απόλλωνας Πατρών ενάντια στην Νέα Κηφισιά, θα πρέπει να κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα. «Πιστοί στο πλάνο μας», επισήμανε.

Δύσκολο θα είναι το έργο του Απόλλωνα Πατρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Nέα Κηφισιά, όπως υποστήριξε ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για 40 λεπτά, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για νίκη.

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται πολύ καλά την ολιγωρία του αντιπάλου. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε για να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι. Για να έχεις όμως τύχη σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις ενέργεια και συγκέντρωση», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Πατρινών.

Από την πλευρά του, ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ αναφέρθηκε κι αυτός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εν λόγω ματς, επισημαίνοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι.

«Αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε το επιθετικό παιχνίδι μιας ομάδας που παίζει έξυπνο μπάσκετ και έχει έμπειρους Έλληνες αθλητές. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, το οποίο περιμένω να είναι πολύ αθλητικό, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ κ.ο.κ. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το εξακριβώσουμε εάν νιώθω έτοιμος γι’ αυτό τον αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας.

Θα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω την Κηφισιά (σ.σ. απουσίαζε από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας). Θέλω να δω τι μπορώ να κάνω απέναντι σε μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Με εντυπωσιάζει το να παίζουμε σειρά παιχνιδιών και να βλέπουμε τις δυνατότητές μας πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα παίξουμε με αντίπαλο την ΑΕΝΚ Δημουλάς
», ήταν τα λόγια του 25χρονου φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x