sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Βγάζει… γάτο απ’ το καπέλο! (pics/video)

Οι ταχυδακτυλουργοί το κάνουν με λαγό. Η ΑΕΚ όμως πάει να κάνει το κόλπο με έναν… γάτο! Η «Ένωση» παίρνει τον Άλεν Μπαρόχα και το sport-fm.gr παρουσιάζει τον κοντόσωμο -πλην αιλουροειδή- Βενεζουελάνο.

Ο μύθος λέει ότι η Βενεζουέλα βγάζει τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Απ’ αυτές που πρέπει να ‘σαι πολύ δυνατός χαρακτήρας -αν είσαι παντρεμένος- για να τις «αποκρούσεις».

Ε, με τον ίδιο τρόπο που γοητεύουν οι συμπατριώτισσές του τους απανταχού μερακλήδες του αντίθετου φύλου, γοήτευσε κι ο Άλεν Μπαρόχα την ΑΕΚ.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Γιατί, ναι, είναι σχετικά κοντός για τερματοφύλακα (1,83 μ.). Και κακά τα ψέματα, με την πρώτη ματιά δεν σε πείθει. Ξημερώνοντας όμως στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα για χάρη του Ρόναλντ Βάργκας, οι άνθρωποι και οι φίλοι της «Ένωσης» παρατήρησαν ένα σπάνιο είδος γκολκίπερ: Αυτού που είναι «μικρός στο μάτι, μεγάλος… στην εστία»!

inner

Με αλτικότητα που καλύπτει το μειονέκτημα του ύψους, ταχύτητα στις επεμβάσεις και πολύ καλά αντανακλαστικά, ο Μπαρόχα έγινε αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του στη Βενεζουέλα (σ.σ. Καράκας). Έπαιξε μαζί της στο Κόπα Λιμπερταδόρες (14 συμμετοχές).

Και -όπως ανέφερε κι ο ίδιος στις δηλώσεις όπου αποκάλυψε τη συμφωνία με την ΑΕΚ- ικανοποίησε σε λίγο μόλις διάστημα τα δυο μεγάλα όνειρά του: Να παίξει στην εθνική και να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

inner

Εκεί όπου δεν θα βρει (αμέσως τουλάχιστον) αντιπάλους όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, τον οποίο σταμάτησε στη μεγάλη νίκη επί της Κολομβίας…



Εκεί όπου δεν θ’ αντιμετωπίσει «ονόματα» όπως ο Τιάγκο Σίλβα, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε με τρόπο που θα ‘κανε μεγάλους τερματοφύλακες να ζηλέψουν…



Αλλά κι εκεί που θα κληθεί να κολυμπήσει, παρόλα αυτά, στα βαθιά. Να δείξει από την πρώτη του κιόλας σεζόν στο εξωτερικό ότι μπορεί να σταθεί.

Κι αφού πετύχει το μίνιμουμ που περιμένει η ΑΕΚ από ‘κείνον (να δημιουργήσει ανταγωνισμό στον Ανέστη και πονοκέφαλο στον Τραϊανό Δέλλα για το ποιον να επιλέγει) να εξελιχθεί -γιατί όχι- σε λαχείο που θα εξαργυρώσει πλουσιοπάροχα η «Ένωση»…

inner

inner

inner





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x