Betmasters

Βγήκαν οι αποδόσεις για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας

Σε ρυθμούς... σέντρας και η Σούπερ Λίγκα, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του πρωταθλήματος, με την πρεμιέρα να διεξάγεται πιθανότατα την 25η Αυγούστου.

Επιτέλους πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα. Μάλλον αυτό πρέπει να λέμε από τη στιγμή που στα τέλη της εβδομάδας που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε μετά κόπων και βασάνων η κλήρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν της κορυφαίας κατηγορίας.

Με πολλούς κλειδάριθμους, αφού λίγα γήπεδα δεν είναι ακόμα έτοιμα στο 100% για να φιλοξενήσουν με ασφάλεια αγώνες και η πρεμιέρα τους θα γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα μέσα Σεπτέμβρη.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον αλλαγμένο ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά η νίκη της προσφέρεται ήδη ως το πιθανότερο ενδεχόμενο με χαμηλές αποδόσεις (1.33), ο Ολυμπιακός που θα αρχίσει τη σεζόν με τρία εντός έδρας ματς, θα φιλοξενήσει στην πρεμιέρα τον Λεβαδειακό, ενώ ο ΠΑΟΚ (1.23) έχει επίσης εντός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός των... χιλίων προβλημάτων, καθώς την 1η αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, όπως εκτός έδρας αποστολή έχει και ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.

Τέλος, στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία, Άρης και ΟΦΗ έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Δες όλο το πρόγραμμα και τις αποδόσεις για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x