Betmasters

Βγήκαν οι αποδόσεις για τον νικητή του Nations League

Το Nations League είναι σε εξέλιξη και οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση του Nations League έχει τονώσει το ενδιαφέρον για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ειδικότερα αν συγκρίνει κανείς την κατάσταση σε αντίστοιχες χρονικές συγκυρίες που αντί για το νεοσύστατο τουρνουά, διεξάγονταν φιλικά προετοιμασίας χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Στο ίδιο πλαίσιο, δεν είναι μόνο το ενδιαφέρον του κόσμου που είναι αυξημένο, αλλά και των ίδιων των ομάδων, σε προπονητές και παίκτες, αν και είναι δεδομένο ότι και οι ίδιοι ακόμα ψάχνονται για το τι είναι το Nations League ακριβώς.

Μπορεί το δείγμα γραφής να είναι σχεδόν ελάχιστο, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καλά – καλά η 1η αγωνιστική, αλλά βάσει απόδοσης στις τελευταίες αναμετρήσεις και τη δεδομένη ποιότητα κάποιων ομάδων, έχουν ήδη βγει οι αποδόσεις για τον νικητή του τουρνουά, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει νέος προπονητής, νέα φουρνιά και ουσιαστικά μια νέα ομάδα, που στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο μάλλον απογοήτευσε, παρά εντυπωσίασε, η Ισπανία δίνεται αυτή τη στιγμή ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του νέου τροπαίου. Η «φούρια ρόχα» είναι σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ της League A κόντρα σε Αγγλία και τη φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία, αλλά αυτό δεν εμποδίζει στο να κερδίζει τις προτιμήσεις.

Δες όλες τις αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης του Uefa Nations League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x