Επικαιρότητα

Βγήκε γυμνός στην Times Square για να φωνάξει για τον... Τραμπ!

«Ντόναλντ Τραμπ που είσαι;», φώναζε ο άντρας ο οποίος έτρεχε χωρίς ρούχα στην πλατεία για 90 ολόκληρα λεπτά

Φαίνεται ότι το ενδεχόμενο εκλογής του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει... τρελάνει τους Αμερικανούς, όπως για παράδειγμα τον άντρα ο οποίος απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο να τρέχει γυμνός στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.

Ο νεαρός έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει γυμνός στην Times Square, προκαλώντας αναστάτωση και τραβώντας επάνω του όλα τα βλέμματα.

«Ντόναλντ Τραμπ που είσαι;», φώναζε ο άντρας ο οποίος έτρεχε χωρίς ρούχα στην πλατεία για 90 ολόκληρα λεπτά, προτού πέσει από κάποια σκαλιά, τραυματιστεί ελαφρά και συλληφθεί από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον κυνηγούσαν.

Το βίντεο με τον γυμνό


Και επειδή ζούμε στην εποχή των social media, οι φωτογραφίες του γυμνού και το παραλήρημά του έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά τον γύρο του κόσμου χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα «παιχνίδια» του γυμνού με τους αστυνομικούς, κέντρισαν το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου στην εφαρμογή Periscope!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με ελαφρά τραύματα λόγω της πτώσης, ενώ αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Δείτε φωτογραφίες






Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x