Επικαιρότητα

Βίντεο-σοκ: Οδηγός στέλνει sms λίγες στιγμές αφότου σκότωσε κάποιον με το αμάξι του

Ο νεαρός οδηγός του πολυτελούς αμαξιού έχασε τον έλεγχο της Lamborghini ενώ έκανε «κόντρες» με μία Ferrari σε κεντρικό δρόμο της ανατολικής Ιάβας - Παρέσυρε τρία άτομα, σκοτώνοντας το ένα

Δύσκολα θα μπορούσε να το πιστέψει κανείς εάν δεν το έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια. Κι όμως, στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Mail Online διακρίνεται καθαρά ένας 24χρονος οδηγός, να στέλνει μηνύματα με το κινητό του λίγες μόνο στιγμές αφότου παρέσυρε με την Lamborghini του τρία άτομα, σκοτώνοντας μάλιστα το ένα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο νεαρός οδηγός του πολυτελούς αμαξιού έχασε τον έλεγχο της Lamborghini ενώ έκανε «κόντρες» με μία Ferrari σε κεντρικό δρόμο της ανατολικής Ιάβας, στην Ινδονησία, με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα μεσήλικο ζευγάρι και μία πλανόδια πωλήτρια.

Ο οδηγός ενώ μιλάει στο κινητό λίγες στιγμές μετά το δυστύχημα

inner

Αν και το αμάξι, λόγω της μεγάλης του ταχύτητας, παρέσυρε τα τρία άτομα για αρκετά μέτρα, οι δύο γυναίκες επιβίωσαν του δυστυχήματος και νοσηλεύονται με σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, ο 51χρονος άνδρας, σύζυγος της μίας εκ των δύο τραυματιών, στάθηκε πιο άτυχος και άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Ο Wiyang Lautner, όπως λέγεται ο νεαρός που εμφανίζεται στο βίντεο να προσπαθεί να βγει από το σμπαραλιασμένο αμάξι του, μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του και στέλνοντας μηνύματα, συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία, ενώ εις βάρος του αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x