Αγγλία

Βίλας Μπόας: «Δύσκολος αντίπαλος η Νιούκαστλ»

Δύσκολη αναμένει να είναι για την Τότεναμ η αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Αντρές Βίλας Μπόας.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Νιούκαστλ ερωτήθηκε ο Αντρες Βίλας Μπόας. Ο προπονητής της Τότεναμ μέσα από τις δηλώσεις του είπε ότι αναμένει να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα του.

«Έχουν αρχίσει να παίρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι μια ομάδα που είναι μέσα στον ανταγωνισμό με τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Αυτή είναι κάθε χρόνο η προοπτική τους βάσει των χρημάτων που επενδύουν», δήλωσε ο προπονητής των «σπερς».

«Έρχονται στο γήπεδό μας με στόχο την νίκη. Το ηθικό τους είναι πολύ ανεβασμένο μετά τη νίκη τους με την Τσέλσι. Έχουν τεράστιο κίνητρο και το ματς θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν μεγάλο κίνητρο και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση», προσέθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Εμείς πρέπει σίγουρα να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσή μας, όχι όπως παίξαμε δηλαδή με την Γουέστ Χαμ. Αν παίξουμε έτσι τότε νομίζω δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα», είπε ο Βίλας Μπόας

Επίσης δήλωσε πως δεν έχει ιδέα με τι τακτική θα κατέβει η Νιούκαστλ. «Δεν ξέρω ποια θα είναι η τακτική τους, αλλά είναι μια ομάδα με ταλαντούχους και τεχνίτες παίκτες, οι οποίοι θα παίξουν εναντίον μας. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις την αρχική τους ενδεκάδα, έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και παίζουν με διάφορα συστήματα, ακόμα και με «ψεύτικο» εννιάρι. Ο Άλαν (σ.σ Πάρντιου) είναι ένας προπονητής που προετοιμάζει πολύ καλά την ομάδα του πριν από αγώνες και θα είναι πολύ δύσκολο για μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x