Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μάρας στο sportfm.gr: «Να πετύχω σε κάποιον άλλο αγώνα αυτό που δεν πέτυχα στο Ρίο»

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του μονόζυγου, όμως ο Βλάσης Μάρας τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε χωρίς άγχος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στάθηκε στις επόμενες προκλήσεις.

Μόνο απογοητευμένος δεν φάνηκε ο Βλάσης Μάρας, που μίλησε στο sportfm.gr, κατά την επιστροφή του από το Ρίο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους δεν κατάφερε να έχει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ο πρωταθλητής του μονόζυγου τόνισε πως ήταν μια διαφορετική διοργάνωση γι' αυτόν, στην οποία δεν είχε άγχος και τη θέλησή του να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κοιτάζοντας τα μετάλλια στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Όταν ρωτήθηκε για το ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, απάντησε χαμογελαστός πως αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό, επισημαίνοντας πως αυτό που στερήθηκε στο Ρίο ίσως έρθει σε κάποιον άλλο μεγάλο αγώνα.

«Το Ρίο για εμένα ήταν τελείως διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αγωνίστηκα χωρίς άγχος και ήμουν μέσα στον αγώνα. Το έζησα. Είχα μια ατυχία, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Συνεχίζω κανονικά. Προς το παρόν νιώθω πάρα πολύ καλά σωματικά και μετά από κάποιες διακοπές θα συγκεντρώσω τις δυνάμεις μου να δω τι δυνατότητες υπάρχουν για το μέλλον. Αυτό που βλέπω είναι ότι μπορώ να συνεχίσω δυνατά και να βρίσκομαι μέσα στα μετάλλια και τα επόμενα χρόνια. Επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017».

Για το ότι δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό, ανέφερε: «Δούλευα πάρα πολύ καιρό για την πρόκριση. Δεν τα κατάφερα όπως θα ήθελα, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ελπίζω να καταφέρω αυτό που δεν πέτυχα τώρα σε έναν άλλο αγώνα, σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x