Πόλο

Βλάχος: «Δεν είναι εύκολο το φετινό Final-8»

Τις διαφορές που συνάντησε ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο Champions League τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, στη συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του Final-8.

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να διατηρηθεί στην κορυφή του Champions League πόλο ανδρών μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του Final-8 που διεξάγεται στο Ανόβερο.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ που προκριθήκαμε για ακόμη μια χρονιά στο final 8. Η φετινή είναι διοργάνωση είναι διαφορετική από την περσινή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο», σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τις συνθήκες της προετοιμασίας και τα κολυμβητήρια. Όλα αυτά όμως μας έκαναν πιο δυνατούς και στο τέλος ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε και παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε».

Για το ματς με την Μπρέσια στα προημιτελικά, ανέφερε: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει για τα μετάλλια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Μπρέσια είναι ένας μεγάλος αντίπαλο. Δυνατή ομάδα, με εμπειρία. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όλα καλά και θα προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα τη Μπρέσια που όλη τη χρονιά είναι καλή. Πέρσι κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πρωταθλητές Ευρώπης και έτσι πρέπει να παίξουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x