Πόλο

Βλάχος: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά είχαμε ουσία»

Την ουσία της νίκης και όχι στην εμφάνιση του Ολυμπιακού εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το 8-7 των «ερυθρόλευκων» επί της Ραντνίσκι στη Σερβία για την Ευρωλίγκα πόλο των ανδρών.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως υπήρξαν οι ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα, αλλά και στην ψυχή των παικτών στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ενώ περιμένει το ματς με την Μπρέσια την τελευταία αγωνιστική, διακρίνοντας μια κούραση στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει "ζωντανούς" και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία με την Εθνική ομάδα. Όλη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν "φρέσκοι", αλλά σημασία έχει η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x