Πόλο

Βλάχος: «Είμαστε κυρίαρχοι, ξεχωριστός ο κάθε τίτλος»

Στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ανδρικό πόλο την τελευταία εξαετία στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά το 3-0 επί της Βουλιαγμένης στους τελικούς της Α1.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετικούς αθλητές και εξαιρετική διοίκηση και πως χαίρονται για τον κάθε τίτλο που κατακτούν. Θεωρεί πως είναι το φαβορί σε κάθε αγώνα για τη νίκη, τόνισε πως δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο και ευελπιστεί να φτάσουν στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι απόλυτος κυρίαρχος με αυτόν τον υπέροχο κόσμο, τους εκπληκτικούς παίκτες, τον πρόεδρο. Κάθε τίτλος είναι διαφορετικός, ξεχωριστός και για αυτό αξίζει να τον χαιρόμαστε. Όσο φαβορί και αν είσαι, θα πρέπει να το αποδεικνύεις μέσα στο νερό. Κι αυτό αποδείχτηκε σήμερα.

Το πιστεύαμε, λοιπόν, ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω 4-1 και δεν φοβηθήκαμε. Κάναμε την "ανατροπή". Αξίζαμε να το πάρουμε και το πήραμε. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε τη χρονιά μας μια τέλεια χρονιά για τον Ολυμπιακό, με το να καταφέρουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Γένοβα.

Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο. Όμως εξαρτάται από δική μας διάθεση κάθε φορά. Η Βουλιαγμένη ήρθε εδώ σήμερα να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στους τελικούς και μπήκε δυνατά και σκληρά. Η ομάδα μας, όμως, κατάφερε να αντιδράσει, έχει ποιότητα και το απέδειξε.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τα τελευταία χρόνια αυτό που είχε πετύχει το 2002 στην Ευρώπη, την κατάκτηση του τροπαίου. Μακάρι να το πετύχει φέτος. Έχουμε πολλές πιθανότητες να το κατακτήσουμε, αν καταφέρουμε να προκριθούμε στους ημιτελικούς. Φτάνει να είμαστε υγιείς, με καλή ψυχολογία, ηθικό και με ωριμότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x