Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως χρειάζονται δύο νίκες στα τρία ματς που απομένουν στους ομίλους και στάθηκε στην καλή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου και στις επιθετικές λύσεις από την περιφέρεια. Θεωρεί πως το κακό ξεκίνημα τους ανάγκασε να γίνουν πιο εγωιστές για να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και πως προέχει η πρόκριση του φάιναλ 8 και μετά η υπεράσπιση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε ότι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς χρειαζόμαστε τρεις νίκες τουλάχιστον για να προκριθούμε στο Final-8.

Σήμερα, ήμασταν πολύ προσεκτικοί και κατάλληλα προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αντίπαλο. Πήραμε μια "καθαρή" νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, δεχτήκαμε μόνο δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Στην επίθεση σκοράραμε από την περιφέρεια και στην κόντρα και είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά είμαστε εγωιστές και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογο. Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε στο Final-8. Εκεί τα παιχνίδια θα είναι εντελώς διαφορετικά και θα… πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».