Πόλο

Βλάχος: «Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί με την Κροατία και μας βοηθάει»

Στην πίεση που αισθάνονταν οι παίκτες της Εθνικής πόλο για να νικήσουν τη Ρουμανία στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Βουδαπέστη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως κόντρα στην Κροατία δεν θεωρούνται το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά την Τετάρτη και πως θα ήταν καταστροφή ένας αποκλεισμός αυτήν στιγμή, αφού θα έχαναν τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά για το Τόκιο. Πιστεύει πως ήταν ανησυχητικό το πώς δέχονταν τα γκολ στην αρχή της αναμέτρησης, όμως θεωρεί πως μέτρησε τελικά η τεράστια διαφορά ποιότητας.

Αναλυτικά: «Μας επηρέασε ξεκάθαρα ότι ήμασταν το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Ξέραμε όλοι πόσο μεγάλη καταστροφή θα ήταν ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός. Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και για να προχωρήσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η πίεση βγήκε στα παιδιά στην αρχή του ματς και τους δικαιολογώ. Σίγουρα, ανησυχήσαμε από τα εύκολα γκολ που δεχτήκαμε στο ξεκίνημα, όμως δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα να αντιδράσουμε και τελικά το ματς εξελίχθηκε αρκετά εύκολα.

Θα ξεχάσουμε, λοιπόν, αυτό που έγινε και θα επικεντρωθούμε στο ματς με την Κροατία. Εκεί όπου η πίεση θα είναι με το μέρος του αντιπάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x