Πόλο

Βλάχος: «Παραμείναμε πρωταθλητές Ελλάδος, είμαστε εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης»

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών και στην προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό στον Λαιμό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ευχαριστήθηκε τους τελικούς ο κόσμος που αγαπά το πόλο και έδωσε το σύνθημα για το φάιναλ φορ του Ανόβερου. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας που δε φάνηκε σε κάποια ματς, ευχαρίστησε τη διοίκηση και αφιέρωσε τον τίτλο στον Γιόσιπ Πάβιτς που αποχωρεί.

Αναλυτικά: «Ήταν τελικοί που τους ευχαριστήθηκε ο κόσμος ιδιαίτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό που μένει είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε πρωταθλητές, εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης και είναι κάτι για το οποίο αισθανόμαστε χαρούμενοι. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του ευρωπαϊκού.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρουν κίνητρο όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Έχουν διαφορά οι δύο ομάδες. Αυτό μπορεί να μη φάνηκε στους δύο πρώτους τελικούς, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Από το 2011 που έχει αναλάβει ο Μιχάλης Κουντούρης οι συνθήκες που μας παρέχει η διοίκηση είναι το μυστικό για τους τίτλους. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Γιόσιπ Πάβιτς. Είναι το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ήρθε έδωσε μία "χρυσόσκονη" στην ομάδα μας. Τον ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x