Πόλο

Βλάχος: «Πληρώσαμε την ‘κοιλιά’ στο τρίτο οκτάλεπτο»

Στην κακή απόδοση του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο απέδωσε την ισοπαλία με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έλεγξαν το ρυθμό στην αρχή της αναμέτρησης και θεωρεί αντίδραση μεγάλης ομάδας αυτή μετά το +2 των Κροατών. Χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα και ζήτησε καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση στα επόμενα ματς, ενώ θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τις Ζολνόκι, Μλάντοστ και Βερόνα για την πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά: «Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, σήμερα πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε τον ρυθμό, αλλά κάναμε μια "κοιλιά" στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχτήκαμε δυο γκολ στην κόντρα και η "ψυχρολουσία" ήρθε όταν βρεθήκαμε πίσω με δυο γκολ στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Εκεί, όμως, λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με την ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Η Γιούγκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και δεν είναι εύκολο να τον νικήσεις. Πρέπει να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Γιούγκ θα είναι σίγουρα ανάμεσα στις τρεις ομάδες και μετά θα μονομαχήσουμε εμείς με τις Ζόλνοκ, Βερόνα και Μπλάντοστ. Θέλει πολύ προσοχή και προσπάθεια για να φτάσουμε ξανά στην τελική φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x