Πόλο

Βλάχος: «Στόχος πάντα η κατάκτηση μεταλλίων»

Η κατάκτηση μεταλλίων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις είναι ο στόχος της Εθνικής πόλο ανδρών, όπως τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί της Ιταλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως, με εξαίρεση το άσχημο ξεκίνημα σε ημιτελικό και απόψε, η ομάδα ήταν εξαιρετική σε όλη την υπόλοιπη διοργάνωση κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες και με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, ζητώντας «προσγείωση», ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Αναλυτικά: «Η Ελλάδα στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Αυτός είναι πάντα ο στόχος και το κάνουμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά το τουρνουά, με εξαίρεση τα δύο άτυχα ξεκινήματα σε ημιτελικό και "μικρό" τελικό, εκ των οποίων μόνο το ένα μας στοίχισε τελικά, κάναμε ένα θαυμάσιο τουρνουά.

Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά δώσαμε δυνατά παιχνίδια κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες. Επιστρέφουμε πλέον στην Ελλάδα και, από την πρώτη ημέρα, θα βρισκόμαστε στην πισίνα για προπόνηση. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, ώστε να πετύχουμε μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θα πάμε, κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι κι όπου μας βγάλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x