Πόλο

Βλάχος: «Χάσαμε από μια καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα»

Στο δίκαιο της ήττας του Ολυμπιακού από τη Γιουγκ στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ντουμπρόβνικ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δέχτηκαν πολλά γκολ στον παίκτη παραπάνω στη δεύτερη περίοδο, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες και έθεσε ως στόχο την είσοδο στο final 8.

Αναλυτικά: «Σήμερα χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Η Γιουγκ ήταν πιο έτοιμη από εμάς. Ξεκινήσαμε καλύτερα, αλλά στη δεύτερη περίοδο χάσαμε πολλές επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω και δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Στη συνέχεια, δεν μπορέσαμε να ξαναγυρίσουμε στο παιχνίδι.

Ενάμιση μήνα μετά τον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα, είχαμε να δώσουμε ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, σε μια πολύ δυνατή έδρα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ όλοι μαζί και να ξαναβρούμε το ρυθμό μας, δείχνοντας τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Από την αρχή της σεζόν αυτός ο όμιλος ήταν δύσκολος και θα παλέψουμε με την Μπαρτσελονέτα και τη Γιουγκ για την καλύτερη θέση. Θα υπάρξει και άλλη διακοπή και δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε στο Final-8 και εκεί να είμαστε όλοι υγιείς, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x