Super League 2

Βλέπει ΑΕΚ ο κόσμος της

Τα αποκαλυπτήρια της φετινής ΑΕΚ θα δουν -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- οι φίλοι της. Το ματς στην Ξάνθη θα μεταδοθεί από τη NOVA, ενώ κι η ORIGINAL (παρόλο που πρόκειται για φιλικό) ετοιμάζει εκδρομή

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς είναι πάντα ιδιαίτερο. Πάντα το περιμένει πώς και πώς ο κόσμος.

Εκείνος της ΑΕΚ λοιπόν, είτε μέσω τηλεόρασης, είτε μέσω… φυσικής παρουσίας, θα μπορέσει να το παρακολουθήσει.

Το σαββατιάτικο φιλικό της «Ένωσης» με την Ξάνθη, που θα γίνει στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέτρου Μάνταλου, θα καλυφθεί ζωντανά από τη NOVA (στις 18:45).

Πέρα απ’ αυτό όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους και στα Πηγάδια. Παρόλο που πρόκειται λοιπόν για φιλικό παιχνίδι, η ORIGINAL διοργανώνει εκδρομή για την ακριτική πόλη, με τη σχετική ανακοίνωση ν’ αναφέρει:

«Η Original 21 ενημερώνει ότι διοργανώνει εκδρομή στην Ξάνθη, το Σάββατο 2/8/14 για το πρώτο φιλικό της ΑΕΚάρας μας. Πληροφορίες και θέσεις στα πούλμαν κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (19:00-21:00) στο δωματιάκι και σε όλα τα στεγασμένα μας club. Τηλ. επικοινωνίας 6985074655.

Επίσης παραλάβαμε και ξεκινήσαμε ήδη την διάθεση καρτών διαρκείας, τις ίδιες μέρες και ώρες στα club μας σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες και απορίες στο 6936783200»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x