Stoiximan Super League

Βολές Παναθηναϊκού κατά Λίγκας για τον ΟΦΗ

Επίθεση στη Σούπερ Λίγκα εξαπολύει με επιστολή του ο Παναθηναϊκός κατηγορώντας τη για προνομιακή μεταχείριση του ΟΦΗ και αποκλεισμό των «πράσινων» από τις διαδικασίες επικοινωνίας.

Στα άκρα με τη Super League ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έστειλαν επιστολή στη διοργανώτρια αρχή κάνοντας λόγο για παραβίαση των σχετικών προθεσμιών και ευνοϊκή μεταχείριση του ΟΦΗ μετά την απόφαση να μην αποβληθεί η ομάδα του Ηρακλείου από το πρωτάθλημα.

Παράλληλα το «τριφύλλι» ζητεί αποδείξεις για τη νομιμότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν κατηγορώντας τη λίγκα για αποκλεισμό του από την επικοινωνία που προηγήθηκε και τονίζοντας πως επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς
Super League Ελλάδος Αρ. Πρωτ: 46
Υπόψη
κ. Γ. Μποροβήλου, Προέδρου
Κοινοποίηση
κ. Μ. Αναγώστου, Γενικού Διευθυντή
κ. Γ. Οικονομάκη, Νομικού Συμβούλου

Κύριε Πρόεδρε,

Προ ολίγου λάβαμε fax με το οποίο μας ανακοινώνετε τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ, επιλέγοντας μάλιστα να προηγηθεί το σχετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο, τη στιγμή που κατά την ενημέρωσή μας υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από μέλη στον ορισμό του εν λόγω αγώνα εξαιτίας της μη τηρήσεως της προθεσμίας που είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία με σαφείς, ρητές και απαρέγκλιτες δεσμεύσεις κατά τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ. Ταυτόχρονα προέβητε σε επιλεκτική επικοινωνία με κάποια μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού, αποκλείοντας από την επικοινωνία αυτή εντελώς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, γεγονός που σηματοδοτεί τη στάση σας απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο και τον τρόπο που επιλέγετε να ασκείτε τα καθήκοντά σας ως Πρόεδρος του Συνεταιρισμού.

Αιτούμεθα να μας χορηγήσετε ΑΜΕΣΑ πλήρη και ακριβή στοιχεία, που να αποδεικνύουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την πλήρη εναρμόνιση της αποφάσεώς-ανακοινώσεώς σας για την κανονική διεξαγωγή του αγώνα με τη χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι έχετε παραβιάσει την απόφαση αυτή, θα πρέπει να μας εξηγήσετε τους λόγους που επιλέξατε την επανάληψη της προνομιακής μεταχείρισης μιας ομάδας, που επί πολλούς μήνες έχει αναστείλει και συνεχίζει να αποφεύγει την εκπλήρωση κάθε υποχρέωσής της προς αθλητές, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, συμμετέχοντας αντικανονικά στο Πρωτάθλημα εις βάρος των συμφερόντων των υπολοίπων, αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επισημαίνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Ευστράτιος Σωπήλης
Β Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x