Επικαιρότητα

«Βόμβα» Λεβέντη: Ο Καραμανλής θα αποσύρει τον Πάνο Καμμένο από τη συγκυβέρνηση

Το σενάριο ο Κώστας Καραμανλής να ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση προκειμένου να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

Το σενάριο ο Κώστας Καραμανλής να ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση προκειμένου να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ (εφόσον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλεγεί πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης) υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μέσα. Αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, όπως είπε, έχει την υποστήριξη των καραμανλικών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης των ακροδεξιών, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Και διευκρίνισε ότι ο Κώστας Καραμανλής, υπέρμαχος, όπως είπε, μιας τέτοιας συνεργασίας, μπορεί να «αποσύρει τον Καμμένο από την κυβέρνηση» για να διευκολύνει τις εξελίξεις. Τόνισε, δε, για άλλη μία φορά ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα «βλακώδες σενάριο».

«Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων να απευθύνεται στο κόμμα του και τους ψηφοφόρους του», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις δηλώσεις Λεβέντη σχετικά με τις σχέσεις Καμμένου - Καραμανλή.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος είπε ότι πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός και μυθεύματα τα όσα λέει ο κ. Λεβέντης.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x