Πόλο

Βούλιαξε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Την ανωτερότητά του επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με σκορ 14-2 τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου περιμένει αντίπαλο για τον τελικό.

Δεν κάνει… πλάκα φέτος ο Ολυμπιακός. Ξέσπασε για ακόμα μια φορά φέτος και με το εκκωφαντικό 14-2 επί του Παναθηναϊκού πήρε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που παραμένει αήττητος τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές του διοργανώσεις, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στους «πράσινους», που κατάφεραν να σκοράρουν μόνο δύο λεπτά πριν το τέλος του τέταρτου οκταλέπτου!

Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Φουντούλης και Βλαχόπουλος με τρία γκολ, ενώ για τον Παναθηναϊκό σκόραρε μόνο ο Πρίμορατς.

Το ματς είχε σφιχτές άμυνες μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού λειτούργησε άψογα και τον κράτησε στα χαμηλά, με το πρώτο σετ να ολοκληρώνεται με 2-0.

Από κει και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός βρήκε το «κλειδί», άνοιξε την άμυνα των πράσινων και μέχρι το ημίχρονο είχε αυξήσει τη διαφορά στο 9-0.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει όταν πλέον ήταν αργά, με τον Πρίμορατς να κάνει το 11-1 δύο λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ματς, ενώ ο ίδιος έκανε το 12-2 στο τελευταίο λεπτό.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 20.00 ανάμεσα στον Εθνικό και τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 3-0, 5-2

Ολυμπιακός: Ντόσκας 1, Κολόμβος 3, Γούνας1, Μουρίκης 1, Δελακάς 1, Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 3, Σμιθ 1
Παναθηναϊκός: Πρίμορατς 2

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x