Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που μέσα στο 2017 κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Συνολικά η ελληνική ιστιοπλοΐα κατέκτησε 35 μετάλλια και οι πρωταθλητές μας θα βραβευτούν στη «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2017» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη (της οδού Πειραιώς) στις 7.30 το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει αναγνωρίσει την τεράστια συμβολή της ιστιοπλοΐας στην ανάπτυξη του αθλητισμού της χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους ιστιοπλόους που στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης ο Γιώργος Βασιλειάδης έγινε ο πρώτος υφυπουργός αθλητισμού που επισκέφθηκε τους αθλητές στα γραφεία της Ε.Ι.Ο.

Εκτός από τους ιστιοπλόους θα βραβευτούν οι πρωταθλητές όμιλοι των έξι περιφερειών και ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς μετά από ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Προπονητών Ιστιοπλοΐας (ΠΑ.Σ.Π.Ι.)

Δείτε εδώ τη λίστα με τις διακρίσεις των Ελλήνων ιστιοπλόων και των πρωταθλητών ομίλων.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ