Γιώργος Ζαχαριάδης

Βρείτε κομάντο να ορίζουν διαιτητές

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τους ανθρώπους που θα πρέπει να μπουν στην ΚΕΔ και να φτάσουν μέχρι τον... τερματισμό. Να καθαρίσουν τον τόπο από τη βρωμιά.

Με τεράστιο σεβασμό σε πρόσωπα και όσα δυσάρεστα μπορεί να τους προκύπτουν ειδικά τις τελευταίες ώρες, και, κυρίως, στον τρόπου που αποφασίζουν να τα αντιμετωπίσουν, στον τρόπο με τον οποίο τελικά αντιδρούν, θέλω να πω ότι:

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com

Από τη στιγμή που αναλαμβάνεις μια κρίσιμη θέση και με τις αποφάσεις σου, δηλαδή, τους ορισμούς σου, θα ενοχλήσεις, θα προκαλέσεις ένα βρώμικο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος για πολλά. Ίσως όχι για όλα, αλλά, για πολλά, που θα βρεις στο δρόμο σου.

Πιέσεις, επιθέσεις, κτυπήματα είτε φανερά, είτε δημοσίως είτε σε σκοτεινούς διαδρόμους, σε σοκάκια που δεν τα βλέπει φως, σε σαλόνια που κυκλοφορούν κουστούμια και κρύβουν κουμπούρια και υπηρετούν τον υπόκοσμο. Είναι ο υπόκοσμος.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα έχεις υπόψιν σου. Όλα αυτά τα γνωρίζεις ότι υπάρχουν κι ότι εφόσον αποδέχεσαι να αναλάβεις τη θέση σε επιτροπή διαιτησίας, είσαι μέρος από αυτό το σκηνικό, που υποτίθεται ότι γίνεται προσπάθεια για να εκκαθαριστεί.

Είσαι προετοιμασμένος, λοιπόν, είσαι έτοιμος για όλα. Από μια φραστική επίθεση μέχρι και ένα βίαιο τραμπουκισμό...

Η θέση αυτή είναι θέση ενός μικρού ή μεγάλου ήρωα. Είναι η θέση ενός ανθρώπου που ξέρει τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει συνθηκολογήσει με την έννοια της εκκαθάρισης, της εξυγίανσης.

Πρέπει να έχει τα κουράγια για να φτάσει μέχρι το τέλος κι όχι να παραιτηθεί πριν καλά καλά αναλάβει δράση.

Υπάρχουν άνθρωποι που οι άμυνές τους είναι ασθενείς, υπάρχουν κι άλλοι που είναι αποφασισμένοι. Τέτοιοι πρέπει να βρεθούν και να έχουν μεγάλη υπομονή, να τους στηρίξουν οι θεσμοί, να συνεργαστούν και να γίνουν ακόμη και κομμάντο σε επικίνδυνη αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x