Επικαιρότητα

Βρετανία: Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε το αγέννητο παιδί του

Δέκα χρόνια φυλακή και στο συνεργό του – Συγκλονίζει η περιγραφή του συμβάντος από το 22χρονο θύμα. Ο δικαστής ανακοίνωσε αηδιασμένος την απόφασή του.

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στον 22χρονο Κέβιν Γουίλσον, ο οποίος επιτέθηκε φορώντας μάσκα στην πρώην φιλενάδα του, κτυπώντας τη με μανία στο στομάχι και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον αγέννητο γιο του.

Ο Κέβιν Γουίλσον θα εκτίσει μίνιμουμ ποινή 16 χρόνων στη φυλακή, ενώ ο συνεργός του Ταφαρό Γκραντ, καταδικάστηκε με 10 χρόνια φυλάκιση και περαιτέρω τέσσερα χρόνια επιτήρηση. Θύμα τους ήταν η Μάλορι Μαντάλα, η οποία είχε συνάψει σχέση με τον 22χρονο δολοφόνο και προφανώς είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ τους, για την ευθύνη του παιδιού που θα ερχόταν στον κόσμο.

Αηδιασμένος ο δικαστής, Μαρκ Λούκραφτ, χαρακτήρισε την επίθεση δειλή, χυδαία και ανάλγητη, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για ένα έγκλημα που σπάνια συμβαίνει. Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η Μάλορι Μαντάλα είχε αρνηθεί να προχωρήσει σε άμβλωση και για το λόγο αυτό, ο 22χρονος Γουίλσον αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η δήλωση της νεαρής κοπέλας στο δικαστήριο ράγισε ακόμα και τους πιο σκληρούς ακροατές, λέγοντας πως «τη στιγμή που ένιωσα τον Τζόελ να πεθαίνει μέσα μου, έχασα τα πάντα. Η ζωή, όπως την αντιλαμβανόμουν, δεν έχει νόημα για μένα».

Η 22χρονη Μάλορι Μαντάλα

inner

Ο ψυχολόγος που κατέθεσε, ανέφερε το μεγάλο σοκ που έχει υποστεί η κοπέλα και πως μέχρι να αποφασίσει να μείνει ξανά έγκυος, θα ζει μέσα στην απόλυτη αβεβαιότητα. Η περιγραφή της για όσα έλαβαν χώρα είναι συγκλονιστική: «Όταν τον αναγνώρισα πίσω από τη μάσκα που φορούσε, ήταν αργά. Βρισκόμουν ήδη στο πάτωμα και μου έριχνε κλωτσιές με όλη του τη δύναμη στην κοιλιά και το στομάχι. Μου έριξε τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις κλωτσιές. Φώναζα το όνομά του για να σταματήσει, όμως συνέχισε με την ίδια μανία».

Οι γείτονες έτρεξαν να της προσφέρουν τη βοήθειά τους, αλλά ήταν πλέον αργά. Το αγέννητο αγόρι είχε καταλήξει μέσα στην κοιλιά της. Η δε 22χρονη Μάλορι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ είχε χάσει έξι λίτρα αίμα, είχε σπάσει δύο δάκτυλα στο χέρι της, στην προσπάθειά της να προφυλάξει το παιδί στην κοιλιά της.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x