Επικαιρότητα

Βρετανία: Νεκροί πιλότοι της RAF από πτώση αεροπλάνου

«Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησαν να το προσγειώσουν. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω που πήγαιναν και γιατί πετούσαν», δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας

Είχαν αμέτρητες ώρες πτήσεις, κάτω από τις δυσκολότερες και πλέον απαιτητικές συνθήκες και παρόλα αυτά, επιβίωσαν. Η Μοίρα, ωστόσο, είχε αποφασίσει. Δύο πρώην πιλότοι της RAF (βρετανική πολεμική αεροπορία) έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση του μικρού αεροπλάνου που πιλοτάριζαν, κοντά στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια επίσημη πηγή, οι δύο από τους τρεις επιβάτες ήταν πρώην πιλότοι της RAF, με μεγάλη εμπειρία. Η αρμόδια υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνές της προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια. Το έργο της, ωστόσο, δυσχαιρένει το γεγονός ότι το αεροπλάνο τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί στοιχεία που θα προσέδιδαν φως στην υπόθεση αυτή. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων από το κοντινότερο σπίτι και ως εκ τούτου, δεν κινδύνευσαν άλλοι άνθρωποι.



«Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησαν να το προσγειώσουν. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω που πήγαιναν και γιατί πετούσαν», δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Προς το παρόν είναι αποκλεισμένη η περιοχή, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος έκρηξης, καθώς το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο, ενώ περιμετρικά του αεροσκάφους έχουν ληφθεί μέτρα πρόληψης από την πυροσβεστική.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x