Stoiximan Super League

Βρήκε λύσεις

Τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους Μπαράλες-Ουσέρο στο ματς με τη Μάιντς φαίνεται πως έχει βρει ο προπονητής του Αστ. Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης και αυτοί είναι οι Μουνάφο, Ντε Μπλάσις.

Ευχάριστα νέα περίμενε ο Στάικος Βεργέτης λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Μάιντς, δυσάρεστα του ήρθαν. Είχε φανεί ότι δύσκολα θα αγωνισθεί την Πέμπτη (31/7, 21:30) ο Μπαράλες, ο οποίος χτύπησε στο δεύτερο ματς με τη Ροβανιέμι και επιβεβαιώθηκε ύστερα από τις τελευταίες προπονήσεις, ενώ οριστικά εκτός είναι πλέον και ο Ουσέρο, διότι δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στη μέση.

Πρόκειται για δύο σημαντικές απώλειες, διότι αφενός δεν υπάρχει επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του 27χρονου φορ, ενώ ο Ισπανός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνισθεί και στα οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια των Αρκάδων. Τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Χουάν Μουνάφο, ενώ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δοκιμάστηκαν οι Ντε Μπλάσις, Μπαντιμπαγκά και Μάσα στην κορυφή της επίθεσης. Λογικά θα χρησιμοποιηθεί ο πρώτος και μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση του στο φτερό. Ίσως αυτό να είναι ο Μπακασέτας, ο οποίος πέρασε αλλαγή και πέτυχε το τέταρτο τέρμα κόντρα στους Φιλανδούς.

Είναι πιθανό να «σπάσει» το δίδυμο Γκοϊάν-Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, διότι ο προπονητής του Αστέρα σκέφτεται να βάλει τον Ζησόπουλο δίπλα στον Ρουμάνο στόπερ.

Την αποστολή που θα βρεθεί σήμερα στη Γερμανία αποτελούν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Λύση δόθηκε για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, τον οποίο θα μεταδώσει το Novasports 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x