Βόλεϊ

Δε γίνεται στην Κύπρο το Λιγκ Καπ βόλεϊ

Στην αναβολή της διεξαγωγής των αγώνων του Λιγκ Καπ στην Κύπρο οδηγήθηκαν η ΚΟΠΕ και η ΕΣΑΠ.

Λίγες ώρες μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Τρίτη στο Ολυμπιακό Μέγαρο οι δύο πλευρές, ήτοι ο Μιχάλης Κρασιάς και ο Παντελής Ταρνατώρος, ενόψει της διεξαγωγής της διοργάνωσης το διήμερο 26-27 Γενάρη στο «Τάσσος Παπαδόπουλος», ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, εξέφρασε επίσημα την άρνησή του να αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλεια των αγώνων, αφού επικαλέστηκε πληροφορίες για επεισόδια μεταξύ των οπαδών των τεσσάρων συμμετεχουσών σωματείων στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αλλάξει την κατάσταση, όμως δεν κατάφερε να σώσει τη σώσει τη διεξαγωγή του Λιγκ Καπ στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της Λίγκας δήλωσε πως: «Τα νέα δεν είναι αισιόδοξα. Ενώ κάναμε τη συνέντευξη Τύπου και ήταν όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Final 4 στην Κύπρο, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως επιμένει στην εκτίμησή του πως θα γίνουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των ομάδων. Ο ίδιος δεν δέχτηκε ούτε καν να μας δει.

Τα μέλη της ΚΟΠΕ προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να είναι ενήμερος. Αρχικά, η αστυνομία είχε επιφυλάξεις, αλλά ορίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και συμφωνήσαν τελικά να γίνει κανονικά η διοργάνωση. Εκ των υστέρων, ήρθε ο υπουργός και τα ανέτρεψε όλα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Λιγκ Καπ είναι εκτός Κύπρου. Υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Την Πέμπτη, θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου. Όλα "τινάζονται στον αέρα" για το καπρίτσιο ενός υπουργού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x