Επικαιρότητα

Δείτε πού κρύφτηκε ένας μετανάστης για να φτάσει στην Ισπανία

Η απελπισία για να φθάσουν στην ευρωπαϊκή «Γη της Επαγγελίας» οδηγεί τους μετανάστες της Αφρικής να σκαρφίζονται τους πιο απίθανους -και επικίνδυνους- τρόπους για να διαφύγουν

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την Αφρική προς την Ευρώπη, οι μετανάστες σκαρφίζονται διαρκώς και καινούργιους τρόπους να ξεπεράσουν τους ελέγχους. Τρόπους που πραγματικά σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Όπως στην περίπτωση αυτή, όπου ένας
Αφρικανός μετανάστης συνελήφθη στην προσπάθειά του να φθάσει στην Ισπανία κρυμμένος μέσα σε έναν ελάχιστο χώρο που άφηνε ελεύθερο ο... κινητήρας ενός αυτοκινήτου.

Ο προερχόμενος από τη Γουϊνέα μετανάστης, αφού διέσχισε το Μαρόκο, κατάφερε να βρεθεί στον ισπανικό θύλακα της Ceuta που βρίσκεται σε αφρικανικό έδαφος. Αφού κατάφερε να σφηνωθεί στον ελάχιστο χώρο που είχε στην διάθεσή του, ξεκίνησε με τον οδηγό να περάσουν τα σύνορα.

Όμως ο τελευταίος ήταν αρκετά νευρικός, κάτι που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών. Οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν το καπό της μηχανής, και βρήκαν να έχει καταφέρει να χωρέσει ένας ολόκληρος άνθρωπος. Ένας ακόμα φίλος του είχε καταφέρει να στριμωχθεί και αυτός σε έναν ελάχιστο χώρο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x