Ελλάδα

«Δεκτά τα λάθη, αλλά μόνο τα ανθρώπινα»

Αυστηρές συστάσεις-προειδοποιήσεις απηύθυνε ο νέος αρχιδιαιτητής, Χιού Ντάλας, στους διαιτητές. Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σκωτσέζος.

Από τις πρώτες του ομιλίες προς τους διαιτητές, ο νέος αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας έδειξε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του.

Ο Σκωτσέζος τόνισε πως είναι ανθρώπινο να γίνονται λάθη από τους διαιτητές, αλλά κατέστησε σαφές πως αν διακρίνει πως αυτά δεν είναι ανθρώπινα, θα είναι αμείλικτος.

Παράλληλα, κάλεσε τους συναδέλφους του να αποφεύγουν τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις επαφές με παράγοντες ομάδων κάνοντας τη σχετική σύσταση σε αυστηρό τόνο. Επίσης ζήτησε σε όσους διατηρούν λογαριασμό στα social media να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναρτήσεις και τα σχόλιά τους.

Ο Χιού Ντάλας είχε και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με καθέναν από τους διαιτητές της περσινής Σούπερ Λίγκας σχετικά με παιχνίδια στα οποία δεν είχαν καλή βαθμολογία, για να διαπιστωθεί τι έκαναν λάθος και πώς πρέπει να το διορθώσουν.

Στο μεταξύ, δύο διαιτητές και τρεις βοηθοί «κόπηκαν» στα τεστ φυσικής κατάστασης που έγιναν στο ΟΑΚΑ υπό το βλέμμα του Σκωτσέζου αρχιδιαιτητή. Πρόκειται για τους Γιάννη Κάμπαξη (Ευβοίας) και Γιάννη Τοπούζη (Θράκης) από πλευράς διαιτητών και τους βοηθούς Θανάση Θανασακούδη (Μακεδονίας), Νίκο Φαντόπουλο (Πειραιά) και Νίκο Καραϊσαρίδη (Πιερίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x