Βόλεϊ

Δεληκώστας στο sport-fm.gr: «Έχει ακόμα ένα... ημίχρονο το Λιγκ Καπ»

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ ο προπονητής του «δικεφάλου» Κώστας Δεληκώστας μίλησε στο sport-fm.gr για το μοναδικό σημείο από το οποίο έμεινε ευχαριστημένος.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη δεύτερη ήττα τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά, εκτός από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκε με 3-0 σετ και στον 1ο ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα αγωνίστηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» με απουσίες (Άλμπο-Σαντοβάλ αποχώρησαν, Μπούτος τραυματίας) και δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση του αντιπάλου του, ειδικά στο σέρβις, με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα.

Πλέον, όλα θα κριθούν στον 2ο ημιτελικό στις 5 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στους διπλούς τελικούς, χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» μίλησε στο sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό που ήταν καλύτερος στον 1ο ημιτελικό, το στοιχείο που τον ικανοποίησε, αλλά παράλληλα δήλωσε πως η ομάδα του έχει ακόμα... ένα ημίχρονο για να κερδίσει και να προκριθεί στους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Δεληκώστα στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για την αναμέτρηση: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλα τα στοιχεία. Ήταν καλύτερος ειδικά στο σέρβις στα δύο πρώτα σετ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου μόνο στο μπλοκ-άμυνα. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στην επίθεση για να είμαστε ακόμα πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έχει ακόμα ένα ημίχρονο η φάση του Λιγκ Καπ. Θα παίξουμε στο Παλατάκι, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 για να πάμε στο χρυσό σετ».

Για το πού αποδίδει την ήττα: «Στο καλό σέρβις του Ολυμπιακού και στην ψηλή μπάλα στην επίθεση που δεν μπορέσαμε να τους κόψουμε».

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας του: «Το δυνατό μας σημείο σίγουρα είναι η επίθεση. Είμαστε χαμηλά στην επίθεση. Από το μπλοκ-άμυνα έμεινα ευχαριστημένος σε γρήγορη και μεσαία μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x