Πόλο

Δεν άντεξε στη Μόσχα

Δεν τα κατάφερε στη Μόσχα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, η όποια έχασε με 6-12 από τη Ρωσία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του World League και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε με 6-12 από τη Ρωσία τη Μόσχα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του World League πόλο γυναικών και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη φετινή διοργάνωση, δυσκολεύοντας το έργο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα, καθώς εμφανίστηκε νωθρή και βρέθηκε να χάνει με 4-0. Στη συνέχεια, βελτιώθηκε και στην άμυνα, βρήκε λύσεις επιθετικά, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τη μεγάλη διαφορά.


ΡΩΣΙΑ: Τανκέεβα 2, Προκόφιεβα 2, Λισούνοβα 2, Σιμάνοβιτς 2, Σομπόλεβα 1, Ιβάνοβα 2, Γκρίνεβα 1

ΕΛΛΑΔΑ: Τσουκαλά 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1


Η συνεργάτιδα του Σάκη Κεχαγιά, Αγγελική Γερόλυμου, δήλωσε πως: «Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή και βρεθήκαμε να χάνουμε 4-0, αλλά, στη συνέχεια, δείξαμε καλά στοιχεία. Είμαστε σε περίοδο που μοντάρουμε την ομάδα και είχαμε κάνει μόλις μια προπόνηση πριν αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, που είναι από τις πιο ισχυρές στον κόσμο. Θα δουλέψουμε σκληρά και νομίζω θα είναι έτοιμη η ομάδα όταν πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x