Europa League

«Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την πίεση του Παναθηναϊκού»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Μίντιλαντ δεν αντέδρασαν σωστά στην πίεση που τους άσκησε ο Παναθηναϊκός, απέδωσε τη «βαριά» ήττα από τους "πράσινους" ο Γκλεν Ρίντεσχολμ.

Ο τεχνικός των Δανών τόνισε πως έχασαν από ένα ανώτερο αντίπαλο, τον οποίο περίμενε να παρουσιαστεί έτσι. Θεωρεί αργές και λανθασμένες τις αντιδράσεις τους μετά το 0-1, «αποθέωσε» τον Μάρκους Μπεργκ και την ατμόσφαιρα που επικράτησε και στάθηκε στην απειρία της ομάδας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά: «Δεν μας εξέπληξε ο Παναθηναϊκός. Είχε ένα καλό επιθετικό, τον Μπεργκ, και μας έβαλε τα γκολ. Περιμέναμε ότι είδαμε. Δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να αντέξουμε την πίεση, παρότι είχαμε προετοιμαστεί. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μας νίκησε δίκαια ένας ανώτερος αντίπαλος, με καλύτερους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι η αλήθεια. Ως προπονητής, είμαι θυμωμένος με το σκορ. Αν και είναι ανώτερος, στο 3-1 μπορούσαμε κάτι να κάνουμε στη ρεβάνς. Με το 4-1, έχουμε ελάχιστες πιθανότητες.

Προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά μετά ο αρχηγός μας έκανε ένα ανόητο πέναλτι. Πάντα στις αντιδράσεις ήμασταν ένα "κλικ" πίσω. Οι κάρτες που δεχτήκαμε ήταν ανόητες. Έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση. Εάν, όμως, δείτε το ρόστερ μας, δεν έχουμε εμπειρία. Ο αρχηγός μας επέστρεψε από τραυματισμό και δεν ήταν αυτός ο οποίος έπρεπε. Κάναμε και άλλες δύο αναγκαστικές αλλαγές Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Παναθηναϊκός μας "έπνιξε". Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ο καλύτερος στο γήπεδο σήμερα ήταν ο Μπεργκ. Είναι εύκολο να το πούμε. Το να πετύχει 4 γκολ δείχνει τις ικανότητές του.

Άκουσα πολλές φορές από τους Έλληνες για τη ζέστη μετά την κλήρωση. Η ζέστη δεν είναι δικαιολογία. Νομίζετε ότι ερχόμαστε από το χιόνι, αλλά δεν είναι έτσι. Έχουμε καλοκαίρι και στη Δανία. Ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Όταν το παιχνίδι "στράβωσε" για τον Παναθηναϊκό, τον στήριξαν και είχαν εξαιρετική συμπεριφορά. Αλλά, δεν είχαν συμβολή στο αποτέλεσμα. Έχουμε παίξει και στις έδρες της Κοπεγχάγης και της Μπρόντμπι, οπότε δεν επηρεαζόμαστε. Αλλά, είναι φανταστικοί οπαδοί, θα ήθελα να τους φέρω στη Δανία.

Ένας από τους λόγους της εμφάνισης είναι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερο. Δεν ξέρω. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα. Όπως με τη Κοπεγχάγη, που είναι ισχυρή. Ο Παναθηναϊκός είναι εξίσου δυνατός, αλλά εμείς δεν κάναμε τόσο καλό ματς. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ένα παιχνίδι είναι παντού το ίδιο. Σαφώς εδώ, η ατμόσφαιρα ήταν "θερμή", αλλά εμείς δεν κάναμε τα πράγματα που κάνουμε συνήθως. Αλλά, δεν ξέρω τι έκανε τη διαφορά. Ίσως το μεγάλο ταξίδι από τη Δανία. Πρέπει να συνηθίσουμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα, είχαμε τέσσερις πρωτάρηδες και μας έλειπαν κάποιοι έμπειροι που θα μπορούσαν να σταθούν καλύτερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x