Δεν έγινε ξανά το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Οι Κρητικοί δεν προσήλθαν στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που όρισε η ΚΟΕ τη Δευτέρα για τις 17 του μήνα και έκλεισε το φύλλο αγώνα στο Ποσειδώνιο.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες του αγώνα έδωσαν το «παρών» κανονικά στο κολυμβητήριο και μετά την παρέλευση 20’ από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για τις 15.00, αυτός αναβλήθηκε και αναμένεται να κατακυρωθεί στον «Δικέφαλο».

«Το παιχνίδι δεν έγινε, επειδή δεν προσήλθε η ομάδα του ΟΦΗ. Μετά την παρέλευση 20’ έκλεισε το φύλλο αγώνα. Στον αγώνα αυτόν εξέτισαν τις ποινές τους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Π. Βέργος και ο έφορος Πετρίδης», αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ομοσπονδία, αλλά, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της προκήρυξης, θα κατακυρωθεί με 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ο ΟΦΗ θα μηδενιστεί και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ