Europa League

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, αξίζαμε παραπάνω»

Μπορεί το 1-1 με την Ροβανιέμι να έχρισε φαβορί τον Αστέρα ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM την πικρία του που δεν ήρθε η νίκη. «Να περιμένει η Μάιντς», πρόσθεσε.

Σίγουρα το πρόσημο απ' τη χθεσινή ισοπαλία είναι θετικό για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όχι κι απολύτως ικανοποιητικό. Ο Στάικος Βεργέτης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στην Φινλανδία, βάσει της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο κι ελπίζει πως η... δουλειά θα τελειώσει στη ρεβάνς της Πέμπτης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων προανήγγειλε τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμα, εμφανίστηκε βέβαιος για την ετοιμότητα του συλλόγου του στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε πως η Μάιντς... μπορεί να περιμένει!

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Ροβανιέμι: «Κύλησε όπως το περιμέναμε και είχαμε σχεδιάσει. Η Ροβανιέμι είναι ιδιαίτερα καλή στις στημένες φάσεις, δεχθήκαμε την ψυχρολουσία στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε. Δεν απειληθήκαμε στο πρώτο μέρος, κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που κάναμε. Στο δεύτερο χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, λόγω και της έλλειψης προετοιμασίας, χωρίς επίσημα παιχνίδια. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά κρατάμε το εκτός έδρας γκολ και θα παλέψουμε την Πέμπτη».

Για την αίσθηση που του αφήνει το ματς: «Εγώ προσωπικά δεν έφυγα ικανοποιημένος απ’ την Φινλανδία. Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω, βάσει και της εικόνας των δύο ομάδων. Δεν περιμένω να δω μια διαφορετική Ροβανιέμι στον επαναληπτικό. Είναι σε μια αγωνιστική πρόοδο, αήττητη τον τελευταίο μήνα».

Για την Μάιντς που θα βρεθεί στο δρόμο του Αστέρα, αν περάσει τη Ροβανιέμι: «Μάθαμε για την Μάιντς στο αεροπλάνο. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης. Παλεύουμε όλη τη χρονιά για να βγούμε στην Ευρώπη και να παίζουμε τέτοιου είδους αγώνες. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι πρόκληση αν περάσουμε και παίξουμε με τους Γερμανούς. Προέχει όμως η ρεβάνς και εκεί είμαστε προσηλωμένοι».

Για την ενίσχυση και την ετοιμότητα του συλλόγου: «Ο Αστέρας έχει ενισχυθεί σημαντικά, θα κάνουμε άλλες δύο προσθήκες (σέντερ φορ και χαφ). Η ομάδα θα είναι έτοιμη σε περίπου 4-5 επίσημα παιχνίδια για να… στρώσουμε. Αν πρώτα ο Θεός περάσουμε τη Ροβανιέμι, θα παίξουμε ακόμα δύο με τη Μάιντς, ενώ έχουμε κλείσει και δύο δυνατά φιλικά, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε σε γενικές γραμμές έτοιμοι».

Για την κλήρωση των άλλων ελληνικών ομάδων: «Θεωρώ πως και ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος έχουν καλή κλήρωση βάσει ονόματος. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να καταθέσεις τα όπλα και την ψυχή σου. Δεν φοβίζουν οι αντίπαλοί τους, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x