Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν γίνεται να κρύβεστε σε αυτό το ματς

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την υποχρέωση που υπάρχει από εδώ και πέρα.

Να χάσεις ένα ματς το δικαιούσαι. Ακόμα και αν το ματς αυτό είναι τελικός, ακόμα και αν το παίζεις απέναντι σε ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τη δική σου. Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι να περιφέρεσαι ασκόπως στον αγωνιστικό χώρο όταν όλοι περιμένουν από εσένα να σκυλιάσεις για να τους κάνεις υπερήφανους.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Το πιο εκνευριστικό απ’ όσα έγιναν στο Ηράκλειο, λοιπόν, αυτό ήταν: από τη μία μπήκε στο παρκέ ο 36χρονος Σπανούλης που χόρευε στην επίθεση και πάλευε στην άμυνα και από την άλλη οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού κρύβονταν μην τυχόν και πέσει πάνω τους η ευθύνη. Και δεν αναφέρομαι στον Πρίντεζη. Του Γιώργου δεν του βγήκε το ματς. Έπαιξε ξανά πολύ ξύλο στις δύο ρακέτες αλλά δεν μπόρεσε να γίνει καθοριστικός. Για άλλους λέω. Επειδή δεν είναι δουλειά μου όμως να δείχνω με το δάχτυλο περιμένω από αυτούς που πρέπει να λύνουν τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού να το κάνουν και αυτό.

Και να σας πω και κάτι... Λέμε, γράφουμε και με το δίκιο μας ότι ο Ρόμπερτς και ο Τόμπσον είναι φύρα. Και στον τελικό το σημαντικότερο πράγμα που έκαναν για την ομάδα ήταν να κουνάνε την πετσέτα στον πάγκο. Κάθε φορά που έμπαιναν μέσα τα έκανα ρόιδο. Ξέρετε, ρε μάγκες, πόσα λεφτά έχουν δοθεί γι΄αυτούς; Ο Ρόμπερτς παίρνει κοντά στο εκατομμύρια για κάθε χρόνο, λίγα λιγότερα παίρνει ο άλλος. Ξέρετε, τώρα, πόσα παίρνουν αυτοί που χόρεψαν την περιφέρεια του Ολυμπιακού στον τελικό.

Η ΑΕΚ πήρε ξένους με το ένα δέκατο των χρημάτων που έδωσε ο Ολυμπιακός για τον Ρόμπερτς. Δεν παίζει ρόλο το χρήμα, λοιπόν. Εκτός και αν ρίξει κάνα βαρύ πρόστιμο η διοίκηση και τσούξει πραγματικά το θέμα και δούμε λίγο μεγαλύτερη ένταση στα παιχνίδια.

Κάτι ακόμα: δεν γίνεται, ρε μάγκες, να έχει ο Ολυμπιακός την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του Κύπελλο εδώ και 7 χρόνια και να εμφανίζεται αδιάβαστος και λιγότερο προετοιμασμένος στο παρκέ από την ΑΕΚ. Δεν γίνεται να σε τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί ο Σάκοτα. Και δεν γίνεται να είναι πιο σημαντικός στο ματς ένας παίκτης που ήρθε πριν λίγες μέρες στην ΑΕΚ από τους δικούς σου ξένους.

Μην τα ξαναλέμε... Η κάρτα έχει βγει και είναι βαθύ κίτρινο το χρώμα της για να μην πω ελαφρύ κόκκινο. Από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να πάει στο φάιναλ φορ. Μέχρι τότε, μέχρι να πετύχει τους στόχους του, εδώ είμαστε και θα τα λέμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x