F1

Δεν κρατιέται ο Χάμιλτον, πρώτος και στη Σιγκαπούρη

Ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο έκανε ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς πήρε πολύ εύκολα τη νίκη στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην 3η θέση. Δεύτερος τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν.

Αν μπορεί κάποιος ας τον σταματήσει!

Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον που επικράτησε και στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, φτάνοντας έτσι στο +40 από τον δεύτερο στη βαθμολογία, Σεμπάστιαν Φέτελ που από την πλευρά του τερμάτισε στην 3η θέση.

Πίσω από τον Βρετανό πιλότο της Mercedes τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα που τελικά δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Χάμιλτον έκανε έναν... περίπατο, αφού φάνηκε ότι το μονοθέσιο ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτά της Ferrari.

Από την πλευρά του, ο Φέτελ που εκκίνησε από την 3η θέση κατάφερε να περάσει σχετικά γρήγορα τον Φερστάπεν στη 2η θέση, αλλά στον 18ο γύρο, ο Φερστάπεν μέσω των πιτ κατάφερε να βγει μπροστά από τον Γερμανό, με τον τελευταίο να έχει παράπονα από την ομάδα του ότι η ultrasoft που είχε επιλέξει δεν θα αντέξει.

Στα μέσα του αγώνα παραλίγο να έχουμε δράματα, αφού ο Πέρεζ έπεσε πάνω στον Σιρότκιν με αποτέλεσμα να γίνει ένα... τρενάκι πίσω από τον τελευταίο που είχε μείνει κανονικά στην πίστα. Εκεί, η διαφορά Φέτελ με τον Φερστάπεν σχεδόν εκμηδενίστηκε, αλλά ο Χάμιλτον με όπλο τη μεγάλη εμπειρία του, κατάφερε να διατηρηθεί στην 1η θέση.

inner

Βαθμολογία οδηγών

inner
inner

Βαθμολογία κατασκευαστών

inner


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x