Γιώργος Ζαχαριάδης

Δεν λέμε «δεν με ενδιαφέρει», αλλά, προσέχουμε κύριε Λουτσέσκου μας

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το... "δεν με ενδιαφέρει" του Λουτσέσκου, όταν εξακολουθεί να βλέπει την ομάδα του να μην αποδίδει με βάση τις προδιαγραφές της.

Υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να τις σεβόμαστε και όχι να τις αντιμετωπίζουμε με το «δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι συμφωνείτε. Ακούμε τον Λούτσι να μιλά για την προβληματική παρουσία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, στο Καραϊσκάκη και δεν τον ενδιαφέρει. Να πω ότι τα λέει από πίκα, επειδή πέρσι ο Ολυμπιακός και το κολασμένο σύστημα του έκλεψε ένα πρωτάθλημα με εκείνο το μασουράκι που κτύπησε τον προπονητή του και τον έστειλε στη ΜΕΘ του Διαβαλκανικού.

Να πω ότι λέει πως δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας του, διότι είναι λίγο «ωχ αδερφέ, νικήσαμε και δεν αντέχω να μου λέτε για… ανούσιες λεπτομέρειες».

Να πω ότι ο άνθρωπος είναι έτσι και δεν αλλάζει, διότι δεν θέλει να θίξει τους ποδοσφαιριστές του, να τους επικρίνει που δεν βγήκαν μπροστά...

Τι να πω άλλο;

Ο Λουτσέσκου, σε κάθε περίπτωση, δεν έκανε καθόλου καλά και το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Το αποτέλεσμα μπορεί να τον ικανοποιεί, όπως ικανοποιεί κάθε ΠΑΟΚτσή, που δεν βλέπει πιο πολλά από τον Λουτσέσκου, ειδικά αν πρόκειται για νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη.

Το θέμα είναι αν τελικά υπάρχει λόγος για να ανησυχεί κανείς με αυτό που συνέβη και είμαι πεπεισμένος ότι ακόμη κι ο Λουτσέσκου, δεν θα βάλει τέλος, αλλά, θα τον ενδιαφέρει περισσότερο από το καθένα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιθετικός, δεν είναι ποιοτικός, όπως υποχρεώνουν οι προδιαγραφές του.

Προφανώς ο συνδυασμός καλού ποδόσφαιρου - όπως το περσινό, του δεύτερου γύρου – και του θετικού αποτελέσματος, είναι ιδανικός. Ωστόσο, να το γυρίσουμε αλλιώς, να δούμε και την άλλη πλευρά και να μην σταθούμε στις «ελαφρότητες» του Λουτσέσκου. Να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και μέχρι τώρα έχει δώσει ένα σωρό αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει διανύσει μια πορεία με μεγάλους αντιπάλους, σκόνταψε στη Μπενφίκα και την Τσέλσι και είναι όρθιος και ζωντανός, πρώτος στη βαθμολογία και συνεχίζει.

Υ. Γ. Θα το βρει μπροστά του ο Λουτσέσκου, Μια μέρα που θα τον τρολάρει συνάδελφός του προπονητής και να μιλά για ένα ημίχρονο κατοχής από τον ΠΑΟΚ, ποου ενδεχωμένως δεν θα έχει εισπράξει ό,τι του αξίζει, γιατί ο αντίπαλος δεν θα έχει σταυρώσει τελική προσπάθεια, ωστόσο θα έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Και ποιος είναι αυτός που είπε ότι, όποιος σκοράρει θα κερδίζει; Ιδέα δεν έχει από ποδόσφαιρο. Ρωτήστε και τον Βούκοβιτς και τον Δεληζήση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x