Στίβος

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Καραλής: «Έδωσα τη ψυχή μου σε αυτόν τον αγώνα»! (video)

Είναι μόλις 18 ετών και 5ος στον κόσμο. Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος, όπως τόνισε στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπερμιγχαμ.

Ακόμα και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά την πέμπτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ.

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ: Γρηγόρης Ποζιός

Με το χαμόγελο δεμένο στο πρόσωπό του, το παιδί-θαύμα του ελληνικού επί κοντώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει πιστέψει την θέση που πήρε και δήλωσε έτοιμος για τους επόμενους μεγάλους αγώνες.

«Σε αυτόν τον αγώνα έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί χάρηκα τον αγώνα. Και να μην έκανα ρεκόρ πάλι θα τον χαιρόμουν. Είναι ο καλύτερος αγώνας που έχω συμμετάσχει. Είμαι ευτυχισμένος», σχολίασε αρχικά.

Για το αν πίστεψε πως μπορεί να περάσει τα 5.85μ. είπε: «Πάντα το πιστεύω. Δεν βγήκε, δεν πειράζει, θα μας βγει στο επόμενο. Έκανα πανελλήνιο ρεκόρ. Όλα καλά».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να πιστέψει το επίτευγμα που έχει καταφέρει, σχολίασε: «Είμαι 18 χρονών και είμαι πέμπτος στον κόσμο. Δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου. Θα πάω στο ξενοδοχείο με τους γονείς μου, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους μου και θα το πάρω χαμπάρι. Ακόμα να το πιστέψω», και συνέχισε: «Δεν σκεφτόμουν το βάθρο. Αν ερχόταν και το μετάλλιο θα ήταν καλά. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό που έχουμε και συνεχίζουμε».

Όσο για τους επόμενους στόχους του, ανέφερε: «Καταρχήν να χαρούμε τη νίκη. Προέχει η ξεκούραση και στη συνέχεια η προετοιμασία για τον ανοιχτό στίβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x