Τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκε πρώτη τα Χριστούγεννα, δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο και αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη υπενθύμιση πως τίποτα δεν κρίνεται τόσο νωρίς στην σεζόν. Έκτός φυσικά εάν είσαι η περσινή Μάντσεστερ Σίτι, σαρώνεις τα πάντα στο διάβα σου και είσαι 13 βαθμούς μπροστά.

Είναι αλήθεια πάντως πως καμία από τις προηγούμενες φορές για τις οποίες γίνεται κουβέντα η Λίβερπουλ δεν ήταν τόσο πειστική όσο είναι φέτος σχετικά με τις πιθανότητες και τις προϋποθέσεις προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο! Πριν από πέντε χρόνια, το 2013 προέκυψε να είναι επικεφαλής ανήμερα των Χριστουγέννων και λιγότερο επειδή έπειθε ενώ αμέσως μετά με δυο ήττες σε Σιτι και Τσέλσι βρέθηκε τεταρτη την πρωτοχρονιά. Και όμως τελικά εκείνη τη σεζόν το 2013-14 πιθανότατα να έφτασε πιο κοντά από ποτέ αφού με τρία παιχνίδια να απομένουν, χρειαζόταν επτά βαθμούς ωστόσο το γλυστρημα του Τζεραρντ αποδείχτηκε καθοριστικό στον αγώνα με την Τσέλσι.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ